O nama

Tvrtka VITA je specijalizirana za obavljanje ozelenjavanja putem hidrosjetve te u vlasništvu ima dva stroja za hidrosjetvu kojih je dnevni kapacitet zatravljivanja 40.000 kvadratnih metara. Posebno smo specijalizirani za ozelenjavanje najnepristupačnijih površina.

Tvrtka je od 1993. godine do danas ozelenila preko 20 milijuna kvadratnih metara površina.

 

Sjeme

Zastupnici smo njemačke tvrtke Feldsaaten Freudenberger Gmbh & Co.KG koja unutar svog asortimana ima robne marke poput GREENFIELD, LORETTA, GREENLINE i GREEN OASIS proizvoda koje nude veliki izbor sjemena za trave za razne namjene, od trava za okućnice, sportske terene, golf terene, ukrasne travnjake, parkirališta, krajobraze ali i za oporavak zatravljenih površina.

U našoj ponudi imamo GREENFIELD mješavine sjemena, ali prema želji kupaca u mogućnosti smo nabaviti i proizvode iz ostalih linija tvrtke Feldsaaten Freudenberger.

GREENFIELD linija proizvoda nastala je kao rezultat dugotrajnih i detaljnih konzultacija i prijedloga korisnika. Slijedom toga GREENFIELD je postao sinonim za najvišu kvalitetu za kupce koja se očituje u RSM standardima u kojima istraživačko društvo Landschaftsentwicklung Landschaftsbau e.V. iz Bonna svake godine sastavlja posebne popise mješavina kojima se za različita područja primjene i za različita staništa propisuju prikladne i točno definirane mješavine.

 

Hortikulturno uređenje i održavanje

VITA također u ponudi svojih usluga ima i usluge uređenja parkova, dvorišta, okućnica i ostalih površina oko javnih i privatnih objekata, te sadnju drveća i grmlja uz ceste i autoceste.

U svojem dosadašnjem radu VITA je uredila i oplemenila velik broj različitih površina, od parkova, dvorišta i okućnica pa sve do okolišnih površina oko raznih objekata, cesta i autocesta. Popis nekih od tih površina možete pronaći u našim referencama na ovoj internetskoj stranici.

 

Plantaža aronije

VITA se osim uslugama u području hortikulture bavi i ekološkim uzgojem aronije. Isprva se uzgojem te iznimno zdrave i ljekovite bobice obitelj Boras koja je vlasnik tvrtke VITA bavila isključivo kao hobijem. No, s vremenom je ljubav prema aroniji potaknula obitelj Boras da se iz malog voćnjaka odluči izgraditi ozbiljnu plantažu aronije u srcu Gorskog kotara. Plantaža je trenutno u fazi podizanja, a plan je da se uzgoj aronije uspostavi na oko 10 ha zemljišta. Sve informacije o napretku plantaže će biti redovno objavljivane na našim internetskim stranicama i društvenim mrežama.

Za sve informacije nam se možete obratiti telefonski na broj +385 (0)1 3707-872, putem e-mail na vita@vita.hr, preko našeg facebook profila ili putem kontakt forme na našoj internetskoj stranici. 

 

Pravila privatnosti

Zaštita privatnosti opisuje kako tvrtka Vita d.o.o. (u nastavku teksta Vita) postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja www.vita.hr web stranice. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime i e-mail, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Vita sazna tijekom vašeg korištenja www.vita.hr web stranice. Vita će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Svaki posjetitelj ima mogućnost kontakta putem kontakt forme. Kontakt putem e-maila na stranici www.vita.hr potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućila informacija o svim pitanjima i novostima tvrtke. Posjetitelji stranice imat će mogućnost postavljati pitanja preko kontakt forme. Vita se obvezuje da će na vaš zahtjev s web stranice www.vita.hr trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom kontakta putem kontakt forme u određenom roku od 30 dana sukladno GDPR pravilima.

Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.