Sjeme

Zastupnici smo njemačke tvrtke Feldsaaten Freudenberger Gmbh & Co.KG koja unutar svog asortimana ima robne marke poput GREENFIELD, LORETTA, GREENLINE i GREEN OASIS proizvoda koje nude veliki izbor sjemenja za trave za razne namjene, od trava za okućnice, sportske terene, golf terene, ukrasne travnjake, parkirališta, krajobraze ali i za oporavak zatravljenih površina.

Sjeme koje koristi naša tvrtka je vrhunski proizvod nastao kao rezultat dugogodišnjeg razvoja i brojnih istraživanja naših partnera iz Feldsaaten Freudenberger Gmbh & Co.KG. Obloženo sjeme je rezulat razvoja naše partnerske tvrtke Freudenberger i jedinstveno je u svijetu po svom obliku. Svako zrno se oblaže masom hranjivih tvari. Oblog se sastoji od noseće supstance kao i hranjivih tvari i mikroelemenata koji su značajni za klijanje i početni razvoj biljke. Zbog apsorpcijskih mogućnosti obloga, sjeme upija vlagu i brzo prelazi u fazu klijanja. Oblog se postupno rastvara i oslobađa hranjive sastojke potrebne za rast. Zbog povećane težine obloženog sjemena, sjeme ima bolji kontakt s tlom, što dovodi do brzog i uspješnog nicanja i brže regeneracije travnate površine. Obloženo sjeme se može sijati ručno i strojno.

U našoj ponudi imamo GREENFIELD mješavine sjemena, ali prema želji kupaca u mogućnosti smo nabaviti i proizvode iz ostalih linija tvrtke Feldsaaten Freudenberger.

GREENFIELDOVA linija proizvoda nastala je kao rezultat dugotrajnih i detaljnih konzultacija i prijedloga korisnika. Slijedom toga GREENFIELD je postao sinonim za najvišu kvalitetu za kupce koja se očituje u RSM standardima u kojima istraživačko društvo Landschaftsentwicklung Landschaftsbau e.V. iz Bonna svake godine sastavlja posebne popise mješavina kojima se za različita područja primjene i za različita staništa propisuju prikladne i točno definirane mješavine.

Ukoliko želite saznati više detalja o svim proizvodima naših partnera, posjetite www.freudenberger.net/index.html.

Klikom na vrste sjemena pogledajte što Vam sve nudimo.